» Отдых » Новости туризма

Лондонський готель пропонує всім бажаючим зняти номер нареченої принца

    всего 84291 отеля

Лондонський готель пропонує всім бажаючим зняти номер нареченої принца

Свою останню ніч в якості нареченої принца Вільяма Кейт Міддлтон провела в лондонському готелі Goring. Вона зупинилася там зі своїми батьками і сестрою. Її п'ятизіркові Королівські апартаменти здаються за ціною 5 тисяч фунтів стерлінгів (5650 євро) за ніч.

Перед тим, як Кейт заселилася в готель, номер на останньому поверсі готелю пережив реконструкцію, що обійшлися в 150 тисяч фунтів (170 тисяч євро), повідомляє Bornrich. com. У номері є велике ліжко з балдахіном, перед якою при одному натисканні кнопки з'являється телевізор. В одній з ванних кімнат також вбудований телевізор.

Люкс нареченої наповнений антикваріатом і меблями ручної роботи. Стіни оббиті шовком з копіями робіт Гейнсборо за ціною 500 фунтів стерлінгів (565 євро) за квадратний метр. У головній вітальні розмістилися два дивани, оббиті оксамитом, пара бронзових статуй і канделябр в стилі ар-деко. В іншій вітальні стоїть піаніно, а з вікон відкривається приголомшливий вид на лондонські даху.

Враховуючи колосальний інтерес громадськості до королівського весілля, яка відбулася 29 квітня, номер нареченої принца буде користуватися популярністю, незважаючи на дорожнечу.
09 мая 2011, 15:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт