» Отдых » Новости туризма

У Таїланді українські туристи, відрізані від зовнішнього світу, просять про допомогу

    всего 84291 отеля

У Таїланді українські туристи, відрізані від зовнішнього світу, просять про допомогу

12 українців просять посольство України в Таїланді допомогти їм дістатися з острова, що постраждав від повені, до материкової частини країни.

"12 українських туристів просять довезти їх до материкової частини, зараз вони знаходяться на острові", - сказав прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров.

Він зазначив, що українські дипломати працюють над тим, щоб надати допомогу вже звернулися туристам і тим, хто ще може попросити про допомогу. За його словами, серед постраждалих від повені на острові Самуї українців немає.

Як повідомлялося, сильний шторм і дощі, що обрушилися на південну частину Таїланду в результаті аномальної для березня вологої і холодної погоди, залишили популярні у іноземних туристів таїландські острови без поромного і авіаційного сполучення.

На островах Самуї, Тао і Пханган, розташованих недалеко один від одного, а також в Андаманському морі на Сіміланскіх островах і острові Сурін без транспортного сполучення з материком залишилися кілька тисяч іноземних туристів.

На деяких невеликих островах і в ряді районів острова Самуї немає електрики, так як в материкових провінціях Таїланду, звідки надходить електроенергія, сталася повінь. Лінії електропередач відключені через небезпеку коротких замикань і пожеж.
30 марта 2011, 19:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт