» Отдых » Новости туризма

Для росіян в'їзд до Туреччини стане безвізовим з 16 квітня

    всего 84291 отеля

Для росіян в'їзд до Туреччини стане безвізовим з 16 квітня

Влітку минулого року Туреччина і Росія домовилися про взаємне скасування віз. Однак на вступ угоди в силу знадобився майже рік. Тільки тепер стала відома дата, з якої нашим туристам не потрібно віза для в'їзду до Туреччини ( і навпаки ): це 16 квітня 2011 року.

Як говориться на сайті МЗС РФ, " по завершенні засідання Ради співробітництва вищого рівня між Російською Федерацією та Турецькою Республікою міністри закордонних справ Росії і Туреччини обмінялися нотами про набуття чинності міжурядових угод про умови взаємних поїздок громадян та про реадмісію. Обидва документи почнуть діяти 16 квітня ц. р. З цієї дати громадяни обох держав зможуть здійснювати туристичні, ділові та приватні поїздки строком до 30 днів на безвізової основі ".

Зараз наші туристи отримують візу в Туреччину прямо на кордоні, при цьому в спеціальному віконечку оплачується збір у розмірі $ 20, а в паспорт вклеюється візова марка, на яку потім ставиться в'їзний штамп.
21 марта 2011, 11:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт