» Отдых » Новости туризма

У Криму з'являться курорти, аналогічні єгипетському Шарм-ель-Шейху

    всего 84291 отеля

У Криму з'являться курорти, аналогічні єгипетському Шарм-ель-Шейху

Перший заступник міністра курортів і туризму Кримського півострова Олександр Лієв заявив, що в найближчому майбутньому на Західному і Східному берегах Криму з'являться курорти, аналогічні єгипетському Шарм-ель-Шейху.

"Західний і Східний берег для нас більш пріоритетними, ніж Південний, оскільки перспективи розвитку Ялти обмежені", - зазначив Лієв і додав, що в першу чергу мова йде про вільні під забудову землях, яких в Ялтінскойм, Алуштинському і Севастопольському районах практично не залишилося.

Як зазначив міністр, курорти світового рівня можуть з'явитися в Роздольненському, Ленінському, Керченському районах і на узбережжі Азовського моря.

За його словами, вже існує домовленість про будівництво готелів "турецького рівня" в Сакському районі, остаточне рішення про забудову має бути ухвалено 15 квітня.

Також Лієв представив і новий варіант одноденного відпочинку на узбережжі Криму для гостей та мешканців столиці України.

Найближчим часом почне курсувати поїзд Київ - пляж, який прибуватиме до Євпаторії рано вранці, а ближче до вечора відправлятися в зворотному напрямку. Залізнична платформа буде розташовуватися в безпосередній близькості від пляжу, вже розпочато її будівництво.
21 марта 2011, 10:34





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт