» Отдых » Новости туризма

Мексика запрошує туристів зустріти апокаліпсис на батьківщині майя

    всего 84291 отеля

Мексика запрошує туристів зустріти апокаліпсис на батьківщині майя

Мексиканський уряд має намір використовувати передбачення древньої цивілізації майя про майбутній в 2012 році кінець світу для залучення туристів з-за кордону.

"У світі спостерігається величезний інтерес до подій, очікується 21 грудня 2012 року, коли майя передбачили настання кінця світу. Багато зарубіжні туристи хотіли б у це день опинитися в Мексиці та особисто перевірити пророкування стародавньої індіанської цивілізації, а ми готові задовольнити їхню цікавість", - повідомила в п'ятницю 18 березня міністр туризму латиноамериканської країни Глорія Гевара.

Міністр туризму Мексики повідомила, що в рамках цієї дати плануються різні заходи, в рамках яких можна буде отримати різнобічну інформацію про традиції та історії майя.

Календар майя був створений близько 4 тисяч років тому. Згідно з цим календарем 21 грудня 2012 закінчується великий цикл розвитку людства, який тривав 26 тисяч років, і починається зона переходу в новий енергетичний стан. З 2012 року людство нібито починає здавати іспит на можливість переходу в нову епоху розвитку, яка триватиме до 2053 року.

У 2012 році людей чекає і ще одне надзвичайно рідкісне астрономічне явище - три затемнення: Місяця, Венери (Сонцем) і самого Сонця. Сонячна система вишикується в одну лінію з центром Чумацького Шляху, що відбувається раз на 26 тисяч років - рівно стільки часу потрібно Сонцю, щоб зробити один оборот навколо центру галактики.
19 марта 2011, 15:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт