» Отдых » Новости туризма

Торговий фестиваль в Стамбулі

    всего 84291 отеля

Торговий фестиваль в Стамбулі

Стамбул готується до проведення першого в своїй історії Торгового фестивалю iStanbul Shopping fest 18 march - 26 april 1011

Стамбул готується до проведення першого в своїй історії Торгового фестивалю, який проходитиме протягом 40 днів, з 18 березня по 26 квітня. Цим грандіозним заходом Стамбул сподівається оживити роздрібну торгівлю і залучити в місто продавців і покупців з різних куточків світу.

Фестиваль пройде і на європейській, і на анатолийской сторонах міста. Вулиці, площі і торгові центри стануть місцем проведення барвистих шоу, концертів, вечірок. Покупців чекають великі знижки в численних торгових точках, відкритих щодня до 2 годин ночі.

18 березня на площі Султанахмет відбудеться грандіозне шоу, присвячене відкриттю Торгового фестивалю, а на вулиці Істікляль пройде парад за участю 600 музикантів. Під час Торгового фестивалю буде проведено кілька лотерей, взявши участь в яких, можна буде виграти розкішну квартиру від турецької будівельної компанії Сінпаш.

Кожному покупцю, розрахуватися за покупку понад 40 турецьких лір кредитною карткою, буде видаватися лотерейний квиток. За результатами розіграшу цих квитків 20 щасливчиків отримають автомобілі Рено.

Фестиваль торгівлі в майбутньому планується проводити в Стамбулі щорічно. Рекламні розтяжки і зовнішні вивіски з анонсом фестивалю вже сьогодні рясніють на вулицях Стамбула.

Беручи до уваги той факт, що до Німеччини на двотижневий Октоберфест з'їжджаються більше 2 мільйонів туристів, експерти говорять про те, що Туреччина могла б залучити на Стамбульський Торговий фестиваль ще більше відвідувачів, якщо готелі, турагенції та інші гравці туристичного сектора посприяють досягненню цієї мети.

У 2015 році на Торговий фестиваль в Стамбулі, як очікується, буде стікатися до 15 мільйонів туристів з усього світу.
22 февраля 2011, 19:41


Тэги: iStanbul Shopping fest 18 march - 26 april 1011





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт