» Отдых » Новости туризма

Готель Courtyard відкрився в Казані

    всего 84291 отеля

Готель Courtyard відкрився в Казані

У Казані відбулося відкриття готелю Courtyard Kazan, який став четвертою готелем бренду Courtyard by Marriott в Росії.

Готель розташований в центрі міста, біля станції метро "Кремлівська". Він налічує 150 номерів, в числі яких - п'ять сьютов. До послуг гостей також - кафе Sky Bar з літньою терасою на даху будівлі, з якого відкривається вид на Кремль, ресторан середземноморської кухні Zilant Mediterranean Grill, цілодобовий міні-маркет, фітнес-центр, конференц-зал місткістю до 120 чоловік, який можна розділити на кілька приміщень.

"Ми раді появі нових готелів бренду Courtyard by Marriott в Східній Європі і бачимо тут великий потенціал для розвитку. Минулого року ми оголосили про мету домогтися подвоєння нашого портфоліо в Європі до 2015 року, і новий готель Courtyard Кazan, як і ще один готель бренду Courtyard by Marriott в Москві, який відкривається пізніше в цьому році, поповнять цей список ", - цитує РІА" Новости "президента і керуючого директора компанії Marriott International у Європі Еммі Макферсон.

Вартість проживання в готелі складає від 140 євро.
17 февраля 2011, 15:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт