» Отдых » Новости туризма

Bvlgari відкриє готель у Лондоні

    всего 84291 отеля

Bvlgari відкриє готель у Лондоні

Перший готель бренду Bvlgari готується до відкриття в Лондоні. Він запропонує своїм гостям розкіш і вишуканість, які є відмінними рисами цієї марки.

До послуг гостей буде 85 номерів, в числі яких - сьюти площею понад 200 квадратних метрів. Готель буде розташовувати приватним кінотеатром, бальними та конференц - залами, spa - центром площею 2 тисячі квадратних метрів і закритим басейном.

Готель у Лондоні стане четвертим об'єктом Bulgari в світі, після готелів в Мілані, на Балі і в Токіо. Відкриття готелю заплановано на весну 2012 року, пише Diariodelviajero. com.

Bvlgari - одна з найбільших у світі компаній, що виробляють товари розкоші: одяг, аксесуари, ювелірні прикраси, парфумерію і косметику. Марка була заснована в 1884 році в Римі греком Сотіріос Булгарі. На початку 2001 року готельна група Marriott International створила спільне підприємство з Bvlgari Spa, запустивши новий готельний бренд класу люкс Bvlgari Hotels & Resorts. Перший готель Bvlgari був відкритий в Мілані в 2004 році.
16 февраля 2011, 18:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт