» Отдых » Новости туризма

Парк Vans Penken - ще одна розвага на курорті Майрхофен

    всего 84291 отеля

Парк Vans Penken - ще одна розвага на курорті Майрхофен

В австрійській долині Хорбергталь в районі гірськолижного курорту Майрхофен знаходиться спортивний парк Vans Penken, який вважається одним з кращих і найбільших в Європі. До складу парку входять 11 трамплінів, дві труби, один халф-пайп, 34 боксу і Рейлі.

Для гостей парку обладнано п'ять ліній, що відрізняються за типом складності. Одна з них ідеально підходить для дітей і новачків. Інша хороша для масового катання. Третя порадує професіоналів фрістайлу. Четверта лінія - хайлф-пайп, а п'ята - розважальна, і включає в себе, крім зон катання, два невеликих танцпола.

Парк обслуговується чотирикрісельний підйомником Sunjet. Підйомник йде від нижньої станції парку до верхньої, що дуже зручно для тих, хто хоче відпочивати і кататися тільки на території Vans Penken Park.

Щопонеділка з 10. 00 до 14. 00 в наметі Greenroom можна зареєструватися для безкоштовного тестування нового обладнання для фрістайлу та сноуборду. А по вівторках з 13. 00 до 15. 00 у зоні парку проходить фотосесія. Видача одержані фотографій здійснюється по суботах.

Австрійський Maйрхофен був найпопулярнішим альпійським курортом у російських туристів в минулому зимовому сезоні. Сюди приїхало 13 323 гірськолижника з Росії, що на 18% перевищує показники сезону 2008/2009. В середньому наші мандрівники проводять в Maйрхофене 7,9 ночі.
05 февраля 2011, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт