» Отдых » Новости туризма

Ніцца хоче стати новим світовим гей-курортом

    всего 84291 отеля

Ніцца хоче стати новим світовим гей-курортом

Влада Ніцци має намір приділити особливу увагу залученню в місто туристів нетрадиційної орієнтації.

Так, Ніцца намір позиціонувати себе як гей-курорт, заради чого запускає програму Райдужна Ніцца в колірній гамі гей-співтовариства.

"Перлина Лазурного Берега могла б стати першим французьким містом - володарем міжнародного лейблу City Gay Confort", - вважає директор бюро туризму і відпусток Денні Занон.

На думку місцевих чиновників, геї і лесбіянки розглядаються як ідеальні туристи, які вкрай рідко прив'язані до шкільних канікул, які подорожують в усі сезони, по більшій частині освічені і є шанувальниками сучасного мистецтва і якісних розваг. Так, вони обов'язково повинні оцінити Ніццу по достоїнству, зазначають чиновники.

Як повідомляє французький туристичний портал tourmagazine. fr, залучати новий контингент туристів передбачається за допомогою таких подій, як карнавал, пінк-парад і фестиваль фільмів для геїв і лесбіянок.

Нагадаємо, на початку грудня 2010 на борту лайнера скандинавської авіакомпанії SAS пройшла перша в світі гей-весілля на борту літака.
04 февраля 2011, 11:56





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт