» Отдых » Новости туризма

Спецпропозиція долини Штубайталь на новий сезон

    всего 84291 отеля

Спецпропозиція долини Штубайталь на новий сезон

У зимовому сезоні 2010/2011 на курортах долини Штубайталь (Stubaital) діє скі-пас Stubai Super, який поширюється на підйомники у всіх гірськолижних центрах області: Serlesbahnen, Mieders, Schlick 2000, Elferbahnen і сам льодовик Штубай ( Stubai Glacier).

Stubai Super Ski Pass входить в однойменний пакет послуг, що пропонує від 2 до 7 днів проживання зі сніданком або напівпансіоном і безкоштовне користування лижним автобусом в регіоні льодовика Штубай. Крім доступу до підйомників і трас, скі-пас дає можливість безкоштовного відвідування закритих плавальних басейнів в Нойштіфт (Neustift) і Фульпмесе (Fulpmes). Спецпропозиція діє з 9 по 29 січня і з 30 січня по 1 травня. Ціни на цей пакет послуг починаються від 159 євро на людину, в залежності від кількості днів проживання.

Ще одне спецпропозиція курортної зони отримало назву "Магія льодовика Штубай" (Stubai Glacier Magic). У його рамках від 2 до 7 днів проживання зі сніданком або напівпансіоном, скі-пас на гірськолижну зону Stubai Glacier і користування лижним автобусом обійдуться від 149 євро на людину. Цей пакет доступний в період з 30 січня по 8 травня.

Долина Штубайталь знаходиться приблизно в 30 кілометрах на північний захід від Інсбрука. На льодовику, а це 60 кілометрів гірськолижних трас з перепадом висот до 600 метрів, можна кататися практично весь рік.
07 января 2011, 18:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт