» Отдых » Новости туризма

Протестуючі на вулицях Афін палять машини, припарковані біля готелів

    всего 84291 отеля

Протестуючі на вулицях Афін палять машини, припарковані біля готелів

В Афінах проходить черговий загальнонаціональний страйк, в якій беруть участь працівники транспорту, банків, державних установ, шкіл і університетів, ряду приватних компаній, а також засобів масової інформації. Крім того, на вулицях грецької столиці почалися серйозні заворушення, учасники яких громлять будівлі, вступають в бійки з поліцією, побили одного з чиновників, а також спалили кілька машин, припаркованих біля дорогих готелів.

Туристам слід дотримуватися обережності, щоб не потрапити в гущу вуличних боїв. Поліція утихомирює учасників заворушень сльозогінним газом.

Серйозно по економіці країни вдарила акція протесту транспортників: залізничний і морський транспорт встав, а повітряний простір над Грецією закрито через страйк авіадиспетчерів. Рейси в Афіни, в тому числі з Москви, відкладені, повідомляє РІА "Новости". Навіть таксисти призупинили роботу на 3:00 на знак солідарності з протестуючими. Передбачається, що страйк триватиме добу.

Напередодні в Греції був прийнятий закон, який істотно розширює права роботодавців і скорочує можливості працівників. Зміни у трудовому законодавстві країни вже викликали серйозні заворушення в Афінах минулої осені.
16 декабря 2010, 16:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт