» Отдых » Новости туризма

Винний бутік-готель під Новоросійськом приймає гостей

    всего 84291 отеля

Винний бутік-готель під Новоросійськом приймає гостей

Під Новоросійськом завершилося будівництво першого винного бутік-готелю, проект якого був підготовлений шампанським будинком " Абрау-Дюрсо " і галереєю готелів Cronwell Hotels & Resorts.

Готель " Імперіал " виконаний в прованському стилі. Готель розташований в селищі Абрау-Дюрсо і пропонує своїм гостям 41 номер двох категорій - стандартні і напівлюкси. У номерах є спліт - система, супутникове телебачення, міні - бар, фен ; надалі будуть підключені бездротовий інтернет і телефони. Номери на другому поверсі готелю мають балкони. З вікон відкривається вид на озеро. До послуг постояльців також - ресторан на 50 посадочних місць, що знаходиться на другому поверсі, лобі-бар, розташований на першому поверсі, spa - салон, басейн, парковка, говориться на сайті готелю.

Вартість проживання в стандартних номерах становить 3 тисячі рублів, в напівлюксах - 5 тисяч рублів. У цю суму входить континентальний сніданок, кава - брейк, міні -бар.
16 декабря 2010, 16:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт