» Отдых » Новости туризма

Кращий готель світу знаходиться в Монако

    всего 84291 отеля

Кращий готель світу знаходиться в Монако

Звання найкращого готелю світу отримав Metropole Monte-Carlo під час щорічної зустрічі членів міжнародної асоціації Leading Hotels of the World, яка відбулася в Токіо. До Асоціації входять 440 престижних готелів і курортів.

Готель Metropole Monte-Carlo отримав найбільшу кількість балів у порівнянні з іншими готелями, підтвердивши тим самим найвищий рівень якості обслуговування і умов проживання.

Подібні перевірки, які особливо строгі у сфері готельної індустрії класу люкс, проводяться протягом року у відповідності зі суворими стандартами, що налічують понад 1500 критеріїв.

При цьому звання Отельєр року отримав генеральний директор готелю Жан-Клод Мессала.

Як повідомлялося раніше, Париж посів останнє місце в списку з двадцяти міст світу з готелями, якість послуг яких найбільше відповідає вартості.

В ході дослідження були вивчені відгуки клієнтів, фіксований в балах від 0 до 10, щодо співвідношення ціна-якість готелів категорії "три-чотири зірки". У базі інтернет-ресурсу з бронювання перебуває більше 210 тисяч готелів по всьому світу.

Згідно з матеріалами, на першому місці в рейтингу опинилася Прага.
15 декабря 2010, 15:23





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт