» Отдых » Новости туризма

Новий путівник розкриває всі аспекти гірськолижного відпочинку

    всего 84291 отеля

Новий путівник розкриває всі аспекти гірськолижного відпочинку

Видавництво "Навколо світу" випустило новий путівник "Гірські лижі. Західна Європа і Словенія". У книзі описано більше 80 гірськолижних курортів Австрії, Франції, Швейцарії, Італії, Андорри, Німеччини, Норвегії та Словенії.

Автором путівника стала головний редактор сайту Superski. ru Аліна Трофімова. Опис кожного курорту включає його плюси і мінуси, вартість скі-пасів, інформацію про підйомниках і трасах, ресторани і бари, apres-ski, кращі spa-центри, шоппінг, відпочинок з дітьми, і, що важливо - можливості занять для тих, хто приїхав на курорт лише за компанію і сам не збирається кататися.

Крім того, по кожній країні наведена достовірна інформація про різні способи подорожі по ній: поїздом, на автомобілі або на автобусі. Також тут дано опис національної кухні, ідеї для екскурсій і подорожей класу "люкс".

Для новачків і тих, хто вперше опиняється в горах, наводяться поради щодо вибору екіпіровки і безпечного катання, короткий гід по влаштуванню гірськолижного курорту і правила FIS. Також читачі зможуть дізнатися про особливості проживання у кожній з гірськолижних країн, подробиці про отримання візи, митні правила і корисних для подорожі сайтах.

Путівник можна придбати безпосередньо у видавництві, в книжкових магазинах Москви, а також замовити через інтернет.
19 ноября 2010, 09:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт