» Отдых » Новости туризма

Виставка секс - індустрії в Гельсінкі - в кінці листопада

    всего 84291 отеля

Виставка секс - індустрії в Гельсінкі - в кінці листопада

Чергова грандіозна виставка секс - індустрії, Sexhibition, відбудеться 26 і 27 листопада у фінській столиці. За роки її проведення в яскравих шоу брали участь багато зірок еротики, а з 2006 року найсміливішим глядачам дана можливість особисто виступити на окремій народній сцені. Притому виступу не мають жодних цензурних рамок.

Крім головної і народної сцен, а також студії для зйомки фільмів, на території виставки працюють різні дорослі атракціони, лотереї та майстер-класи, а на лотках можна придбати безліч видів тематичної продукції, повідомляє Scandi News.

Виставка проводиться на території Льодового палацу. У перший день роботи Sexhibition відкрита з 14. 00 до 1. 00, а на наступний день - з 12. 00 до 1. 00. Відвідувачі молодше 18 років не допускаються. Вартість вхідного квитка складає 20 євро.

Sexhibition організується в Гельсінкі з 1992 року. У 2002 році число її відвідувачів сягнула рекордних 25 тисяч чоловік. Останнім часом подія проходить двічі на рік, щоразу збираючи близько 15 тисяч гостей.
19 ноября 2010, 10:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт