» Отдых » Новости туризма

У Флориді зафіксовано випадок захворювання на холеру

    всего 84291 отеля

У Флориді зафіксовано випадок захворювання на холеру

Мешканка Флориди, що повернулася нещодавно з поїздки на Гаїті, була госпіталізована з діагнозом "холера". За повідомленням Департаменту охорони здоров'я штату, туристка вже пройшла необхідну терапію і відпущена додому, її стан побоювання у лікарів не викликає.

Лабораторні дослідження показали, що постраждала захворіла саме тим штамом холери, який буяє на Гаїті і який вже забрав життя понад 1100 місцевих жителів, пише CNN. Влада Флориди поки не б'ють тривогу, але вживають необхідних заходів для попередження поширення захворювання.

Потік громадян США на Гаїті ослаб після землетрусу, що стався на острові в січні 2010 року, але потім знову виріс. Влада США були готові до випадків, подібних произошли у Флориді, і повідомляють, що ситуація знаходиться під контролем. Холера поширюється в основному через стічні води, а передача при особистому контакті дуже рідкісна.

За минулі п'ять років в США, згідно зі статистикою, наданою Центрами контролю та профілактики захворювань (Centers for Disease Control and Prevention), було виявлено 44 випадки захворювання холерою. В більшості випадків інфекція була привезена ззовні, тобто мандрівник перетинав кордон, будучи вже хворим.

Інша частина постраждалих здійснювала поїздку або пробувала морепродукти з узбережжя Мексиканської затоки, чиї забруднені води повні водоростей, у яких плодяться холерні бактерії.

Симптоми холери, якою заражаються звичайно через воду і їжу, найчастіше проявляються як спазми в ногах, сильна діарея і блювота, що може призвести до зневоднення, шоку і смерті.
18 ноября 2010, 18:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт