» Отдых » Новости туризма

Купе та СВ у поїздах РЖД подорожчають у 2011 році на 5 %

    всего 84291 отеля

Купе та СВ у поїздах РЖД подорожчають у 2011 році на 5 %

Російські залізниці вирішили збільшити в майбутньому році ціни на квитки в купейних і СВ - вагонах на 5%. У попередні роки підвищення становило 10% і 12%, а кілька років тому - часом перевищувало 20%. Величина індексації в плацкартних і загальних вагонах поки не затверджена, але очевидно, що вона буде більше - приблизно в районі 10-12 %. Таким чином, в майбутньому році продовжиться вирівнювання сильного дисбалансу цін між купе і плацкарт.

Опубліковано також графік гнучкого регулювання тарифів на 2011 рік за піковими і непікові періоди. Він не буде сильно відрізнятися від нинішнього. Як і раніше найдорожчими квитки будуть перед травневими та новорічними святами, а також весь серпень і другу половину липня. Найдешевше можна буде проїхати з 7 по 9 травня - за половину середньорічної ціни. Вартість ліжку збільшиться приблизно на 10% - до 98 рублів у звичайних поїздах і 143 рублів у фірмових.
18 ноября 2010, 23:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт