» Отдых » Новости туризма

Колекційні вхідні квитки пропонує польський замок

    всего 84291 отеля

Колекційні вхідні квитки пропонує польський замок

Одна з головних визначних пам'яток Польщі - замок хрестоносців Мальборк випустив обмежену серію особливих вхідних квитків. Вони являють собою серію картинок "Парозамком - в захоплюючу подорож", створену художником Маріушем Ставарскім.

В листопаді відвідувачі зможуть придбати квитки з картинками серії "Замок на канікулах" - вона стане частиною трирічного проекту, розрахованого на 2010-2013 роки. У цей період в березні і листопаді замок Мальборк пропонуватиме лімітовані художні серії вхідних квитків, які одночасно можуть стати пам'ятним сувеніром - прикрасити стіну кімнати або доповнити колекцію листівок. Остання серія буде випущена в березні 2013 року.

Квитки з серії "Парозамком - в захоплюючу подорож" можна буде придбати в касах або в інтернет-магазині замку протягом усього листопада та використовувати до кінця 2010 року. Їх вартість не відрізняється від звичайних квитків і складає 35 злотих (близько 9 євро), говориться на сайті Гданська.

Туристам слід звернути увагу, що з технічних причин інтернет-продаж квитків припинена до 26 листопада.
16 ноября 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт