» Отдых » Новости туризма

На курортах Кубані з'являться насипні пляжі

    всего 84291 отеля

На курортах Кубані з'являться насипні пляжі

У санаторіїв і готелів Краснодарського краю занадто мало пляжної території. До такого висновку кілька років тому прийшла місцева туристична адміністрація, і з тих пір тут планомірно ведеться робота по розширенню зон відпочинку біля моря.

Кілька санаторіїв вже збільшили свої пляжні території. У курортний сезон 2010 року в Туапсинському районі відпочиваючих брали два нових обладнаних пляжу, створених штучним чином. А ще рік тому там були п'яти-шестиметрова берегова лінія, камені і валуни, повідомляє Інтерфакс.

В даний час проходить заключний етап підготовка документів для відсипання пляжу дитячого центру "Зміна", розташованого в селищі Сукко під Анапою. Потім тут почнуться роботи з розчищення території, насипанні зручною для ходьби гальки і устаткуванню нової зони відпочинку, яка прийме перших туристів уже в наступному сезоні.

Щорічно курорти Краснодарського краю відвідує понад 13 мільйонів відпочиваючих, повідомляє Інтерфакс. На думку директора "Зміни" Миколи Іванюшкін, додатково відсипатися 5 тисяч квадратних метрів дозволять приймати на пляжі на 500 тисяч осіб більше, ніж раніше.
16 ноября 2010, 14:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт