» Отдых » Новости туризма

Консульство Чехії змінює суми візового збору щотижня

    всего 84291 отеля

Консульство Чехії змінює суми візового збору щотижня

Як повідомлялося раніше, з 15 листопада в консульстві Чехії встановлені нові рублеві тарифи на візу. Діяти вони будуть усього тиждень: наступне зміна візового збору набуде чинності 22 листопада.

З цього дня вартість короткострокової візи для громадян Росії, України, Чорногорії, Македонії, Молдови, Сербії, Албанії, Боснії і Герцеговини складе 1505 рублів. Експрес - віза для громадян Росії та України обійдеться в 3010 рублів. Вартість короткострокової візи для громадян інших країн складе 2580 рублів. Сервісний збір, що стягується з кожного звернення, не зміниться (1000 рублів ).

В даний час за звичайну візу турист платить 1540 рублів, за термінову - 3080 рублів ; 2640 рублів складає консульський збір для громадян інших країн.

Нагадаємо, в чеських візових центрах у Москві та Єкатеринбурзі візовий збір оплачується в рублях. При подачі документів в консульські відділи посольства Чеської Республіки в Москві і Петербурзі збір оплачується в євро. Зміни сум збору Чехія прив'язує до коливання курсу валют.
16 ноября 2010, 14:06





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт