» Отдых » Новости туризма

Багаж на рейсах українського Wizzair став безкоштовним

    всего 84291 отеля

Багаж на рейсах українського Wizzair став безкоштовним

Авіакомпанія Wizzair Ukraine включила безкоштовний провіз одного місця багажу у вартість квитка. На цей крок перевізник змушений був піти через нові правила перевезень, що вступили в силу на Україні. Тепер безкоштовний провіз одного місця багажу ставиться в обов'язок всім українським авіакомпаніям.

Однак це не поширюється на рейс Лондон - Київ, чиниться материнською компанією Wizzair Hungary, а також на потенційні рейси на Україну Wizzair Bulgaria. Там продовжують діяти звичайні ставки зборів Wizzair - 173 гривні (16 євро ) за сумку при замовленні в інтернеті або call - центрі та 346 гривень (32 євро ) при оплаті в аеропорту. Рейси Wizzair Ukraine можна відрізнити за кодом WU перед номером рейсу.

Разом з тим компанія ввела збір у 692 гривні (63 євро ), який стягується у випадку, якщо виявиться, що пасажир намагається провезти більше дозволеної норми ручної поклажі. Згодом Wizzair планує зробити платною і реєстрацію на рейс - за ціною 58 гривень (5 євро ) в інтернеті і 116 гривень (11 євро ) в аеропорту.
16 ноября 2010, 13:54





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт