» Отдых » Новости туризма

Число російських туристів на Кубі виросло на 30%

    всего 84291 отеля

Число російських туристів на Кубі виросло на 30%

Протягом перших дев'яти місяців поточного року число російських туристів, що відвідали Кубу, збільшилося більш ніж на третину в порівнянні з тим же періодом 2009 року: з 25,9 тисячі до 35,5 тисячі чоловік. А у вересні турпотік з Росії виріс в два рази: 4,8 тисячі проти 2,3 тисячі чоловік роком раніше. Всього ж Кубу з січня по жовтень 2010 року відвідало 1,9 мільйона іноземних туристів.

Найчастіше поїздки на Кубу вибирають громадяни Канади (773,1 тисячі чоловік за дев'ять місяців 2010 року), а також Великобританії, Італії, Іспанії, Німеччини, Франції, Мексики та Аргентини, повідомляє РІА "Новости" з посиланням на Національний статистичний офіс Куби.

Росія стабільно показує рекордне зростання турпотоку. За перші шість місяців 2010 року на Острів свободи приїхали 13,8 тисячі росіян, що на 30% перевищує попередні результати. Крім можливості безвізового в'їзду для наших туристів, Куба вигідно відрізняється від інших країн регіону зручним авіасполученням з Росією. "Аерофлот" п'ять днів на тиждень здійснює рейси до Гавани; також щодня з Москви можна полетіти рейсами авіакомпанії Iberia.
10 ноября 2010, 09:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт