» Отдых » Новости туризма

Hilton змінює концепцію готелів при аеропортах

    всего 84291 отеля

Hilton змінює концепцію готелів при аеропортах

Всі, хто коли-небудь зупинявся в готелі при аеропортах, можуть розповісти чимало про ставлення їх власників до комфорту: торгові автомати замість ресторанів та номери, оформлені в стилі медичних прийомних. Але мережа Hilton вирішила докорінно змінити цей підхід до облаштування "транзитних" готелів.

У липні в чиказькому аеропорту O'Hare відкрився готель Hilton Rosemont. У цьому готелі 300 номерів і сьютов, плавальний басейн, фітнес-центр, а також ресторан, створений за зразком великих американських гриль-барів 20-х років минулого століття.

Потім з'явився Hilton Beijing Capital Airport, який описують, як "перший в Китаї розкішний готель при аеропорті". У готельних номерах вікна від підлоги до стелі - з хорошою звукоізоляцією. Також в готелі є spa-центр, магазини, басейн, винні та сигарні бари і навіть piano-bar, повідомляє Travel + Leisure.

У лютому 2011 черговий Hilton відкриється в аеропорту Франкфурта-на-Майні. У ньому будуть створені такі ж розкішні умови, як у аеропортових готелях Чикаго і Пекіна, тільки до них додадуться ще й атріум і медичний центр.

Незважаючи на всю розкіш, Hilton вдалося зберегти цінову політику аеропортових готелів. Проживання в названих готелях - від $ 95 на добу.
05 ноября 2010, 18:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт