» Отдых » Новости туризма

Турфірмі не вдалося стягнути з ВГТРК 300 млн. рублів

    всего 84291 отеля

Турфірмі не вдалося стягнути з ВГТРК 300 млн. рублів

турфірми «Планета» була повернена касаційна скарга на рішення суду, що відхилив позов компанії до ФГУП «Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія» про захист ділової репутації та стягнення понад 300 мільйонів рублів компенсації. Таке рішення було ухвалене у зв'язку з пропуском строку на подання касаційної скарги, повідомляє РАПСІ.

Нагадаємо, позивач в особі директора туркомпанії «Планета» Віталія Ансерова вимагав спростувати інформацію, поширену в передачі «Спеціальний кореспондент», про причетність його фірми до знущань над дітьми та організації дитячого секс-туризму, а також стягнути з відповідача компенсацію моральної шкоди.

Однак судом першої інстанції було встановлено, що в відеозаписах, представленої позивачем, не вживається фірмове найменування турфірми і не міститься будь-яких інших відомостей, які дозволяють її ідентифікувати. Тому довід про поширення відомостей про позивача суперечить фактичним обставинам справи.

Також в рішенні Арбітражного суду Москви вказується, що згадані сюжети ВГТРК носять авторський характер, являють собою вираження суб'єктивної позиції журналіста, містять оціночні категорії, власну думку, судження автора, його суб'єктивні висновки, тому в телепрограмі відсутні будь-які відомості, які могли бути кваліфіковані в якості не відповідають дійсності.
05 ноября 2010, 17:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт