» Отдых » Новости туризма

Disney домовилася з владою Китаю про будівництво парку розваг

    всего 84291 отеля

Disney домовилася з владою Китаю про будівництво парку розваг

Американська медіакомпанія Walt Disney домовилася з китайською компанією Shanghai Shendi Group Co. Ltd. про будівництво першого на материковому Китаї парку Disneyland.

За даними місцевого агентства Сіньхуа, 5 листопада Shanghai Shendi Group, зареєстрована в серпні нинішнього року, була обрана девелопером зазначеного проекту, який буде реалізований в Шанхаї.

Як передає Associated Press, вартість проекту складає 25 млрд юанів або $ 3,75 млрд.

Згідно з проектом, на території парку розваг, відкриття якого заплановано на 2014 рік, крім атракціонів, буде побудований готель і ряд магазинів. Планується, що площа тематичного парку складе близько 4 кв. км.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, влада Китаю в листопаді минулого року схвалили будівництво тематичного парку, що і дозволило сторонам приступити до конкретних заходів з реалізації проекту.

Крім того, компанія Walt Disney планує побудувати 450 будинків преміум-класу і готель Four Seasons, розраховану на 445 номерів, недалеко від тематичного парку Walt Disney World в Орландо, штат Флорида. До складу проекту під назвою Golden Oak увійдуть два поля для гольфу, а його загальна площа складе 980 акрів.
05 ноября 2010, 11:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт