» Отдых » Новости туризма

У Сінгапурі знову здійснив аварійну посадку літак авіакомпанії Qantas

    всего 84291 отеля

У Сінгапурі знову здійснив аварійну посадку літак авіакомпанії Qantas

Сьогодні, 5 листопада, другий за останні дві доби пасажирський літак авіакомпанії Qantas здійснив аварійну посадку в Сінгапурі через проблеми з двигуном.

Як повідомляє АР, йдеться про Boeing-747, який повернувся в аеропорт Сінгапуру через кілька хвилин після вильоту. Лайнер виконував рейс до Сіднея і повернувся через проблеми з одним з двигунів.

На борту літака знаходилися 412 пасажирів і 19 членів екіпажу. Подробиці інциденту поки не відомі.

Як повідомлялося, вчора належить австралійської авіакомпанії Qantas найбільший у світі авіалайнер А380 сів у Сінгапурі через проблеми з одним з двигунів. На борту літака було 459 чоловік, ніхто не постраждав.

Тим часом, авіакомпанія Qantas, а також Singapore Airlines заявили, що відкладають всі рейси своїх літаків А380 для проведення перевірок. Вдатися до цього заходу їм порадили в компаніях Airbus and Rolls-Royce. Двигун від цього британського виробника (Rolls-Royce) був встановлений на літаку, який вчора здійснив аварійну посадку.

У той же час, авіакомпанія Emirates у флоті якої також є А380, заявила, що не буде робити будь-яких особливих заходів, так як на її літаках стоять двигуни від іншого виробника. Lufthansa, також розташовує А380, проведе перевірки без призупинення рейсів.

Сьогодні глава Qantas Алан Джойс заявив, що найбільш імовірною причиною відмови двигуна найбільшого у світі пасажирського літака А380 може бути помилка розробників компанії Rolls-Royce.

"Ми вважаємо, що (причиною) може бути відмова матеріальної частини або який-небудь спірний момент в конструкції. Ми не думаємо, що це має яке б то не було ставлення до експлуатації", - сказав він.
05 ноября 2010, 16:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт