» Отдых » Новости туризма

Microsoft допоможе Україні в підготовці до Євро-2012

    всего 84291 отеля

Microsoft допоможе Україні в підготовці до Євро-2012

Американська корпорація Microsoft готова співпрацювати з урядом України у підготовці та проведенні Євро-2012.

Про це під час зустрічі з віце-прем'єр-міністром України Борисом Колесніковим заявив генеральний директор Microsoft Стів Баллмер.

За словами віце-прем'єра, зараз добудовуються два стадіони у Києві та Львові та проводиться підбір топ-менеджменту, який буде безпосередньо працювати з Microsoft. Причому пан Колесніков відзначив, що Україна вже має позитивний досвід роботи з корпорацією на донецькій Донбас-Арені.

  Чиновник також додав, що Кабінет Міністрів зацікавлений у співпраці в трьох нових аеропортах, які готуються до здачі в експлуатацію. "Якщо ваша корпорація може взяти участь у впровадженні ІТ для аеропортів, то наші двері відчинені", - сказав віце-прем'єр.

У свою чергу Стів Баллмер зазначив: "Ми будемо робити все можливе, щоб допомогти Євро-2012. Такі міжнародні заходи є дуже важливими для нас. Маючи досвід роботи на Олімпійських іграх та інших масштабних подіях, ми зробимо все, щоб підтримати цей турнір".
05 ноября 2010, 19:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт