» Отдых » Новости туризма

Singapore Airlines відновила польоти A380

    всего 84291 отеля

Singapore Airlines відновила польоти A380

Сьогодні, 5 листопада, авіакомпанія Singapore Airlines повідомила про відновлення польотів лайнерів Airbus A380.

Як повідомляє channelnewsasia, заяву було зроблено після перевірки всіх повітряних суден Singapore Airlines такого типу.

Нагадаємо, вчора сінгапурська авіакомпанія заявила, що відкладає всі рейси своїх літаків А380 для проведення перевірок після того, як такий же лайнер австралійського авіаперевізника Qantas Airways здійснив екстрену посадку через проблеми з двигуном.

В авіакомпанії Qantas також заявили, що відкладають всі рейси своїх літаків А380 для проведення перевірок. Вдатися до цього заходу їм порадили в компаніях Airbus and Rolls-Royce. Двигун від цього британського виробника (Rolls-Royce) був встановлений на літаку, який здійснив аварійну посадку.

У той же час, авіакомпанія Emirates, у флоті якої також є А380, заявила, що не буде робити будь-яких особливих заходів, так як на її літаках стоять двигуни від іншого виробника. Lufthansa, також розташовує А380, проведе перевірки без призупинення рейсів.

Сьогодні глава Qantas Алан Джойс заявив, що найбільш імовірною причиною відмови двигуна найбільшого у світі пасажирського літака А380 може бути помилка розробників компанії Rolls-Royce.
05 ноября 2010, 18:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт