» Отдых » Новости туризма

У Сочі із зони олімпійської забудови переселили півтисячі диких тварин

    всего 84291 отеля

У Сочі із зони олімпійської забудови переселили півтисячі диких тварин

Фахівці Сочинського національного парку за участю Олімпстроя переселили близько 500 диких тварин із зони будівництва олімпійських об'єктів в Імеретинській долині під Сочі, де в 2014 році пройдуть Зимові Олімпійські ігри.

  Як йдеться в офіційній заяві Олімпстроя, держкорпорація провела заходи по вилову і переселенню понад 450 тварин з території споруджуваних олімпійських об'єктів в Імеретинській низовині в зону планованого орнітологічного парку, так званих Лебединих озер. Із зони, де проходять роботи з інженерного захисту низовини, фахівцями Сочинського національного парку виловлені рептилії і амфібії, занесені до Червоної книги Краснодарського краю.

За словами представників Олімпстроя, більшість виловлених і переселених тварин не є об'єктами особливої охорони.

" Проте всі тварини, в тому числі такі види, як вуж звичайний, озерна жаба, а також численні види риб, будуть перенесені в схожий біотоп - в акваторію одного з Лебединих озер. На території орнітологічного парку буде повністю виключена господарська діяльність і забезпечені сприятливі умови для життя тварин ", - повідомляє Олімпбуд.

Відзначається, що до того, як тварин випустили на природу, їх утримували в спеціальних центрах перетримки, де їх годували і де за ними стежили фахівці.
04 ноября 2010, 15:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт