» Отдых » Новости туризма

Іспанія - втрачений рай для курців

    всего 84291 отеля

Іспанія - втрачений рай для курців

Іспанія залишається одній з країн ЄС, яка наполегливо продовжує дозволяти куріння в громадських місцях. Однак, цьому явищу жити залишилося не довго. Очікується, що 2 січня 2011 парламент випустить закон про заборону куріння.

Іспанські бари і ресторани відомі своєю прокуреній атмосферою. Більшість відвідувачів полюбляють посидіти в місцевих закусочних, насолодитися гарним напоєм і викурити сигарету. Іспанці мають репутацію завзятих курців. Коли в 1996 році був випущений закон, що забороняє куріння на робочому місці, істинні корінні жителі заявили про своє невдоволення голосним протестом.

У зв'язку з тим, що ЄС посилено бореться з курінням, уряд Іспанії вирішило, що настав час діяти. Щорічно публікуються результати досліджень впливу пасивного куріння на рівень смертності серед співробітників ресторанів і барів, не кажучи вже про велику кількість життів, втрачених через хвороб, пов'язаних з курінням. Новий закон, який заборонить курити в барах, кафе, ресторанах та інших громадських місцях, буде обговорюватися 2 січня. Насправді шанси, що він не буде схвалений парламентом, дуже невеликі.

З країни, що схвалює куріння, Іспанія перетвориться на одну з держав зі строгими правилами щодо даної згубної звички. Багато представників готельного сектора висловлюють своє сумнів і занепокоєння з даного приводу: велика частина їх клієнтів - курці, які приїжджають в країну, щоб посидіти у закусочних, випити кави, знаючи при цьому, що можна буде де завгодно покурити, не виходячи на вулицю. Представники готельного сектора вважають, що закон ударить по прибутковості їхнього бізнесу. Вони пропонували герметично закрити зони для куріння, проте, від цієї ідеї швидко відмовилися.
04 ноября 2010, 09:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт