» Отдых » Новости туризма

Європейський туризм втратив півмільярда євро через візову бюрократії

    всего 84291 отеля

Європейський туризм втратив півмільярда євро через візову бюрократії

2009 рік характеризується для європейського туризму великими втратами через нераціональних процедур видачі віз, які в минулому році відлякали від відвідин Європи багатьох туристів зі всього світу. Асоціація європейських туроператорів (ETOA) повинна у зв'язку з цим вжити відповідних заходів.

Згідно з останньою інформацією, європейська туріндустрія втрачає великі доходи через проблеми, пов'язані з видачею віз потенційним туристам. ETOA вже прийняла дану інформацію до відома, так як результати дослідження, проведеного серед 526 туристичних агентств і туроператорів в період з червня по вересень 2010 року, викликають тривогу. Тільки в 2009 році через нераціональних процедур видачі віз європейський туризм втратив близько половини мільярда євро.

У дослідженні велика увага приділяється 8 самим обіцяючим ринкам. Туристи з Китаю, Росії, України, Філіппін і Тайваню в основному вибирають Францію, для Південної Африки це - Великобританія, для Індії - Швейцарія, для Середнього Сходу (Єгипту, Ірану, Кувейту, Лівану, ОАЕ і Саудівської Аравії) - Німеччина.

Найбільш шокуючим результатом виявилося те, яке число потенційних туристів відмовилося від запланованих європейських турів через процедур видачі віз. Чверть всіх потенційних туристів була з Китаю та Філіппін, п'ята частина - це громадяни Індії та Індонезії. Близько 10% жителів Середнього Сходу та Тайваню також відмовилися від намічених поїздок у Європу. У зв'язку з цим європейська туріндустрія втратила близько 462,000 відпочиваючих, які хотіли відвідати шенгенські країни в минулому році. Коли додалися дані по Великобританії (а це плюс 314 000 чоловік), цифра досягла три чверті мільйона. Дані цифри говорять самі за себе: необхідно щось робити.

На початку наступного року ETOA випустить повний звіт по візах, включаючи індивідуальні випадки та рекомендації по ринках, включаючи Росію. У звіт також увійдуть пропозиції з приводу поліпшення процедур отримання віз та стимулювання збільшення числа потенційних туристів.
04 ноября 2010, 09:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт