» Отдых » Новости туризма

Зимова Болгарія розраховує на 30%-ве зростання турпотоку з Росії

    всего 84291 отеля

Зимова Болгарія розраховує на 30%-ве зростання турпотоку з Росії

Все більше російських туристів воліє зимовий відпочинок у Болгарії. Очікується, що в сезоні 2010/2011 турпотік з Росії перевищить показники минулого року на 20-30%. Власники готелів розраховують прийняти близько 110 000 постояльців, що на 20 тисяч осіб більше, ніж роком раніше.

Болгарія приваблює росіян, головним чином, прекрасним співвідношенням "ціна-якість": вартість перельоту і проживання тут традиційно дешевше аналогічних пропозицій європейських курортів на 30-40%. А в наступаючому сезоні вперше з метою здешевлення турів новорічна вечеря буде включений в путівку тільки за бажанням туриста.

За останні роки Болгарія стає все більш популярною країною зимового відпочинку. Її курортні бази на сьогоднішній день - одні з найбільш конкурентоспроможних у Європі. Половину території країни займають гірські масиви, причому висота багатьох піків перевищує 1600 м. Болгарія розпорядженні сучасну гірськолижної базою; на її схилах розташовано близько 300 снігових гармат, що забезпечують добрі умови катання. Найкращі гірськолижні курорти країни знаходяться в горах Родопи, Ріла і Пірін.

Організувати поїздку в Болгарію не складно. Строкову візу російські туристи можуть оформити за три робочих дні, але напередодні зимового сезону візи фактично будуть видаватися за 2 дні, уточнив консул Болгарії Ангел Георгієв. Важливо врахувати, що 24 грудня консульство не працює.

Крім того, в майбутньому сезоні кількість рейсів на цьому напрямку буде збільшено. Крім Москви й Санкт-Петербурга, авіасполучення зв'яже Софію і Єкатеринбург.
01 ноября 2010, 15:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт