» Отдых » Новости туризма

В Ізраїлі пройде туристична конференція «Де, як не в Ізраїлі 2010»

    всего 84291 отеля

В Ізраїлі пройде туристична конференція «Де, як не в Ізраїлі 2010»

Ізраїльська національна конференція «Де, як не в Ізраїлі» пройде з 2 по 5 грудня 2010 року. Захід організовано Міністерством туризму Ізраїлю в співпраці з чільними представниками індустрії туризму, співробітниками регіональних туристичних компаній Ізраїлю і авіакомпанією El Al. Конференція в першу чергу призначена для туроператорів та представників ринку пасажирських перевезень, які займають провідні позиції в галузі.

Конференція «Де, як не в Ізраїлі», замінить регіональні з'їзди в Галілеї, Ейлаті і на Мертвому морі. Участь у конференції візьмуть туроператори, авіакомпанії і журналісти, які пишуть про туризм.

В рамках конференції для учасників будуть організовані дві туристичні поїздки - на північ або південь країни. Учасники в залежності від своїх інтересів зможуть вибрати самі, в якій з турів відправитися. Перший тур включає відвідання Мертвого моря і Ейлата, другий - Тверії, Назарета, Акко і Хайфи. Всі учасники зберуться разом на заході з відкриття конференції, яке відбудеться 2 грудня в Єрусалимі, і заході щодо закриття конференції 5 грудня в Тель-Авіві.
29 октября 2010, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт