» Отдых » Новости туризма

У Челябінську шукають туристів, які постраждали від діяльності турфірми «Фреш Тур»

    всего 84291 отеля

У Челябінську шукають туристів, які постраждали від діяльності турфірми «Фреш Тур»

Співробітники Слідчого відділу по місту Челябінську слідчого відділу при прокуратурі Росії розшукують туристів, які вирушали на курорти через дві місцеві турфірми - «Фреш Тур» і «Інтерзв'язок».

Як повідомили кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» в прес-службі Слідчого відділу по Челябінська, зараз оперативники розслідується кримінальна справа, порушена за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 105 КК РФ, за фактом смерті громадянки Росії в 2001 році на території Республіки Кіпр. Як було встановлено в ході попереднього слідства, вказана громадянка виїхала на територію Кіпру для роботи в кабаре «Зігос», тур загибла оформляла через туристичне агентство «Флеш-Тур» і фірму «Інтерзв'язок».

Співробітники Слідчого відділу звертаються до всіх туристів, які виїжджали за межі Росії через туристичне агентство «Флеш-Тур» і фірму «Інтерзв'язок», при цьому користувався послугами вищевказаного туристичного агентства з працевлаштування на території Кіпру та інших держав, звернутися до слідчого відділу по місту Челябінську слідчого управління Слідчого комітету при прокуратурі Росії по Челябінській області за адресою: м. Челябінськ, вул. Артилерійська, 114 «а» або за телефонами 731-64-71, 772-14-20.
29 октября 2010, 12:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт