» Отдых » Новости туризма

Влада Криму претендують на місцеві санаторії

    всего 84291 отеля

Влада Криму претендують на місцеві санаторії

Рада міністрів Автономної Республіки Крим в особі голови Василя Джарти наполягає на передачі Криму підприємств санаторно-курортного комплексу, які знаходяться у підпорядкуванні міністерств і відомств України, передають "Новини Криму" з посиланням на прес-службу Головного управління інформаційної політики Радміну Криму.

Так, виконуючи доручення Президента України Віктора Януковича голова вже направив відомствам, яким належать кримські здравниці, листи з проханням передати ці об'єкти до сфери управління Радміну. Однак ні на один лист поки не отримано відповіді. Тим не менш чиновник не має наміру здаватися і пообіцяв повернутися до цієї теми після виборів.

Разом з тим, на думку глави уряду, тільки після передачі установ в республіканське підпорядкування, з'явиться можливість їх реставрації та розвитку. Варто нагадати, що в серпні поточного року Віктор Янукович доручив Прем'єр-міністру України Миколі Азарову та Василю Джарти відпрацювати питання та внести пропозиції щодо передачі до сфери управління Радміну Криму санаторно-курортних закладів, що розташовані на території автономії і перебувають у сфері управління інших органів влади і державного управління.
29 октября 2010, 12:51





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт