» Отдых » Новости туризма

Валь-Торанс пропонує захоплюючі піші прогулянки

    всего 84291 отеля

Валь-Торанс пропонує захоплюючі піші прогулянки

Відпочинок на французькому курорті Валь-Торанс буде цікавий не тільки гірськолижникам, притому будь-якого рівня підготовки - але навіть тим, хто поки не готовий встати на лижі. Для них тут працює кілька підйомників, що допомагають дістатися до гори для прогулянок по спеціально розроблених маршрутах.

Шестиденний абонемент для "пішоходів" вартістю 54 євро дає право необмеженого доступу на 8 підйомників: Peclet Funitel, гондоли Cairn і Caron, канатну дорогу Cime Caron, крісельний підйомник Moutiere (тільки підйом, спуск пішки через пішохідний маршрут Lacs), Grand Fond Funitel, крісельний підйомник Rosael і гондолу 3 Vallees Express.

Підйом в гори без лиж - відмінний спосіб насолодитися свіжим повітрям і навколишньою природою, рекомендує туристичний офіс Валь-Торанс. Крім захоплюючої прогулянки, туристи зможуть прокататися на санях або посидіти у високогірних ресторанах.

Тривалість піших подорожей в районі Валь-Торанс варіюється від 1,5 до 5 годин, протяжність маршрутів - від 2 до 6 кілометрів.

Французький гірськолижний курорт Валь-Торанс знаходиться на висоті 2300 метрів і входить до складу Труа-Валле (Les 3 Vallees, Три долини) - найбільшої у Франції галузі катання. У загальній складності Труа-Валле - це 600 кілометрів гірськолижних спусків; курорт обслуговується більш ніж 200 підйомників. Селище Валь-Торанс створювався спеціально для гірськолижників. Тому траси і готелі розташовані так, що можливе катання, що називається, "від дверей". Також на курорті досить вечірніх і нічних розваг.
30 октября 2010, 17:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт