» Отдых » Новости туризма

«Анекс тур» повертається в Даламан

    всего 84291 отеля

«Анекс тур» повертається в Даламан

У цьому сезоні міжнародний туроператор пропонує тури з вильотом з Москви, Санкт-Петербурга, Ростова-на-Дону в Даламан.

Польотна програма стартує 1 червня. З Москви рейси будуть здійснюватися по вівторках і неділях на Боїнгах 737-800 авіакомпанії "Московія", з Ростова-на-Дону - по середах і неділях на Боїнгах 737-400 «Донавіа» і з Санкт-Петербурга - по п'ятницях на Аеробус А- 320 «Уральських авіаліній». На думку Наталії Акімцовой, директора з маркетингу і PR компанії «Анекс Тур», у новому сезоні відпочинок в Туреччині стає різноманітнішим завдяки виходу на південний захід Анатолії, таким затребуваним курортам європейського рівня, як: Мармаріс, Фетхіє, Даламан і Саригерме. Відпочинок в цих місцях досить демократичний, відрізняється різноманітністю і здатний задовольнити запити практично будь-якої категорії туристів.

Завдяки унікальним природним особливостям і цілющому повітрю дана курортна зона пропонує відпочиваючим всі можливості для дайвінгу, яхтингу та оздоровлення. Неподалік звідси розташовані такі пам'ятки, як: о. Клеопатри; про. Родос, розташований в Егейському морі, «турецька венеція» - Дальян (Каунос), Памукалле та інші. Повідомляє портал "Турінфо".
18 мая 2010, 22:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт