» Отдых » Новости туризма

Тепла весна в Норвегії призвела до лавинам і паводків

    всего 84291 отеля

Тепла весна в Норвегії призвела до лавинам і паводків

Різке потепління призвело до паводків і сходу обвалів у різних частинах Норвегії. Основна траса, що зв'язує південь і північ країни, виявилася перекритою в декількох місцях. У губернії Нурланд стався розрив залізничного полотна. Національне управління по гідроенергетиці випустило попередження про небезпеку повені протягом цього тижня в трьох північних губерніях королівства - Нурланд, Тромсе і Фіннмарк.

Зокрема, рух по європейській автотрасі в районі Тромсе виявилося перерваним в двох місцях: в одному через те, що талі води розмили грунт під дорожнім полотном, в іншому - з причини каменепаду. Крім того, ще на одній ділянці дороги, поблизу містечка Ленсдал в Нурланд, сильно ускладнено рух після зсуву. В окремих частинах цієї губернії поліція також наклала офіційну заборону на походи в гори, після того як в минулі вихідні в результаті сходження лавини тут загинули двоє туристів, а ще двоє як і раніше числяться зниклими без вісті.

Місцеві метеорологи пояснюють стихійні лиха особливо сніжною зимою і незвично спекотної весни: у ряді районів скандинавського Заполяр'я в останні дні спостерігалися рекордні температури вище +20 ° С, повідомляють "Вести" з посиланням на ІТАР-ТАРС. Разом з тим на кінець травня в Норвегії прогнозується похолодання.
19 мая 2010, 12:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт