» Отдых » Новости туризма

Гірськолижний курорт Норвегії пропонує відпочинок за системою все включено

    всего 84291 отеля

Гірськолижний курорт Норвегії пропонує відпочинок за системою все включено

Норвезька курорт Хемседал популярний у гірськолижників з Росії; час від часу туроператори навіть організовували туди чартери. Також сюди зручно добиратися, користуючись регулярними рейсами авіакомпанії Norwegian. А в нинішньому сезоні відпочити в Хемседале можна по системі "все включено", настільки улюбленої нашими туристами.

У програму входять сніданок, обід, вечеря і скі-пас, повідомляє Rata-News. При цьому система діє не в якомусь певному готелі, а на курорті в цілому. Варіант розміщення можна вибирати самостійно в залежності від побажань: забронювати апартаменти на кілька людей або зупинитися в готелі. Вартість пакету для одного дорослого становить 2 990 норвезьких крон (близько 15 400 рублів).

Програму "все включено" можна забронювати на сайті курорту при замовленні з січня по квітень 2011 року. Також можна вибрати і звичайний варіант оплати окремих послуг.

Вартість одноденного скі-пасу для дорослих становить 355 крон (44,5 євро), тижневого - 1630 (204,5 євро). Діти до 6 років катаються безкоштовно.

Курорт Хемседал знаходиться в 220 кілометрах від Осло. Це великий гірськолижний центр, де проводяться етапи Кубка світу з гігантського слалому. Його околиці по праву називають скандинавськими Альпами. Тут прекрасні можливості для сімейного відпочинку. Гірськолижний сезон зазвичай триває до кінця квітня - початку травня.
10 декабря 2010, 14:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт