» Отдых » Новости туризма

Новий чартер з Москви в гірськолижну Норвегію

    всего 84291 отеля

Новий чартер з Москви в гірськолижну Норвегію

У наступаючому зимовому сезоні в норвезький північний селище Бардуфосс, біля якого розташований гірськолижний курорт Сніговика (Snowman Resort), буде вперше організований чартер з Москви. Згідно з даними офісу з туризму Норвегії в РФ, чартерні авіарейси заплановані на 29 грудня 2011 року, 4 і 10 січня 2012 року.

Крім того, зараз розглядається варіант організації влітку 2012 року чартеру в Тромсе - адміністративний центр губернії (фюльке) Тромс, повідомляє Інтерфакс. Це місто може бути цікавий туристам як екскурсійний об'єкт.

Тут працює найпівнічніший в світі університет, а також розташовані такі цікаві культурні об'єкти, як театр Хологаланд, Ісхавскатедрален ("Арктичний собор") зі скла і металу, музей "поляр", підйомник на гору Флейєн та інші. У Тромсе є безліч розважальних закладів і рибних ресторанів, маленьких театрів і кафе, а велика кількість невеликих поселень по берегах навколишніх фіордів надає йому особливу чарівність.

Бардуфосс (Bardufoss) не так добре відомий російським мандрівникам. Він також розташований в губернії Тромс, в 70 кілометрах на південь від її адміністративного центру. Туристичний офіс характеризує курорт Сніговика як відмінне місце для сімейного відпочинку. Організація чартеру з Москви - перший великий проект північної Норвегії на російському ринку.
05 сентября 2011, 20:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт