» Отдых » Новости туризма

Російський Superjet-100 міг бути захоплений або зіткнувся з горою

    всего 84291 отеля

Російський Superjet-100 міг бути захоплений або зіткнувся з горою

авіавладою Індонезії не виключають версію захоплення російського Superjet-100, зниклого з радарів після показового польоту в Джакарті, передають РИА Новости.

Також розглядається можливе зіткнення з горою в умовах низької хмарності, повідомив РІА Новини представник авіаційної служби контролю повітряного простору Індонезії.

У той же час, Інтерфаксу з власних джерел стало відомо, що радіозв'язок з літаком, як і раніше немає, шанси на благополучний результат малі.

"Ми поки не знаємо, що сталося, зв'язку з екіпажем немає вже давно. На жаль, досвід показує, що шанси на благополучний результат в такій ситуації малі", - повідомило джерело в авіагалузі РФ.

Співрозмовник агентства відзначив, що літак не був переданий жодної авіакомпанії і належить фірмі-виробнику.

"Таким чином, це літак так званої експериментальної авіації. Розслідуванням інцидентів з такими повітряними суднами займається не Міждержавний авіаційний комітет, а Служба безпеки польотів авіації Міноборони", - сказав він.

За словами співрозмовника агентства, поки не знайдений літак, не можна говорити про причини події. Він не виключив, що літак міг скоїти і вимушену посадку в надзвичайній ситуації.

"Але, самі розумієте, шанси на це в умовах гористої місцевості, характерної для індонезійських островів, малі", - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, що флагман російського авіапрому, Superjet-100, зник з екранів радарів після показового польоту в Джакарті в середу, незадовго до втрати зв'язку він запросив дозвіл на зниження з висоти 10 тисяч футів до 6000 і став повертати і знижуватися в районі гори висотою 6 тисяч 200 футів.
09 мая 2012, 14:19


Тэги: катастрофа самолёта Superjet-100





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт