» Отдых » Новости туризма

Крахові російського Sukhoi Superjet-100 в Джакарті Індонезія

    всего 84291 отеля

Крахові російського Sukhoi Superjet-100 в Джакарті Індонезія

Літак Sukhoi Superjet-100 (SSJ-100) міг впасти в гірському заповіднику Гунунг-Халімун-салаки в індонезійській провінції Західна Ява, жителі одного з сіл на території якого чули рев авіаційних двигунів, повідомляє новинний інтернет-портал VIVAnews.

За словами глави цього гірського заповідника Агуса Пріамбуді (Agus Priambudi), багато мешканців села Тапос чули гучний шум двигунів літака в районі розташованого поблизу від неї кладовища. Однак неможливо сказати з упевненістю, чи йде мова саме про зниклого російському літаку, додав він.

При цьому представник авіаційної служби контролю повітряного простору Індонезії повідомив, що Sukhoi Superjet-100 зник з екранів радарів в районі гори салаки в 32 морських милях (близько 59 км) від аеропорту Джакарти.

"Літак зник з екранів радарів в районі гори салака, висота якої 7,075 тисячі футів (2,16 кілометра)", - сказав співрозмовник агентства.

Незадовго до втрати зв'язку літак запросив дозвіл на зниження з висоти 10 тисяч футів до 6 тисяч. Через деякий час після того, як літак отримав дозвіл і став знижуватися, зв'язок з ним був втрачений. Доля зниклого SuperJet-100 до цих пір невідома.

Також повідомляється, що Олександр Яблонцем, який пілотував зниклий в середу в Індонезії SSJ-100, піднімав у повітря перший літак SSJ-100, повідомив агентству Прайм представник Об'єднаної авіабудівної корпорації.

"Екіпаж літака був досвідчений і мав достатній наліт. Пілот Яблонцем був першим пілотом, який піднімав у повітря перший літак Sukhoi SuperJet-100", - зазначив співрозмовник агентства.

Тим часом, за уточненими даними, на борту зниклого в Індонезії літака SSJ-100 було 50 осіб: 8 росіян, 2 італійця, француз, американець і 38 громадян Індонезії.

Варто підкреслити, що представник кризового штабу в аеропорту Джакарти повідомив, що зниклий в Індонезії літак Sukhoi Superjet-100 був заправлений на два демонстраційних польоту тривалістю по півгодини кожен.
09 мая 2012, 17:07


Тэги: катастрофа самолёта Superjet-100, SSJ-100





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт