» Отдых » Новости туризма

На острові Принца Едуарда відкрився новий готель

    всего 84291 отеля

На острові Принца Едуарда відкрився новий готель

Острів Принца Едуарда (Prince Edward Island) - батьківщина письменниці Люсі Мод Монтгомері і устриць мальпек - є найменшою провінцією Канади. Але природні краси незмінно притягають сюди туристів. Нещодавно тут була відкрита перша за 25 років готель - Holman Grand Hotel.

Готель розмістився у відреставрованому особняку 1850 споруди. В ході реконструкції оригінальне триповерхова будівля перетворилася на десятиповерховий, що зробило його самим високим в Шарлоттаун (Charlottetown).

Готель пропонує 80 номерів, стіни яких пофарбовані в кольори острова - блакитний (океан), червоний (земля) і зелений (ліси і сади). Номери розмістилися навколо атріуму, повідомляє Travel + Leisure.

У чотирьох пентхаусах - панорамні вікна, завдяки яким постояльці можуть милуватися видом на гавань і міські дахи. На всій території є безкоштовний доступ в інтернет по Wi-Fi. А третій поверх є ідеальною робочою зоною.

Гості готелю можуть поплавати в басейні, відвідати фітнес-центр і ресторан Redwater Rustic Grille. Підземний прохід з'єднує готель з великим торговим комплексом і центром мистецтв з галереями, ресторанами і концертними майданчиками. Вартість проживання в Holman Grand Hotel - від 164 канадських доларів ($ 156) на добу.
28 ноября 2011, 14:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт