» Отдых » Новости туризма

Австралія продовжує перевірки туристів на наявність порно

    всего 84291 отеля

Австралія продовжує перевірки туристів на наявність порно

Австралійський уряд при спробі проведення перевірок пасажирів в аеропортах на наявність у них порнопродукції виявилося в конфліктній ситуації з туристами і бізнесменами, які відвідують країну.

У минулому році при марній спробі зберегти спокій фундаментальних християн австралійський уряд спробувало показати, що воно жорстко підходити до питання порнографії.

Однак даними заходами стали незадоволені звичайні австралійці, і було вирішено так сильно не відлякувати іноземців від відвідин країни.

На міграційних картках австралійці зажадали написати, чи є у туриста порнографія на комп'ютері, фотоапараті або телефоні. Турист ризикував тим, що якщо прикордонний патруль знайде на його комп'ютері зображення з оголеної жіночої грудьми, він може бути депортований чи оштрафований на місці.

У ряді випадків при виявленні порнозображення на ноутбуці надійшли скарги від туристів.

За словами спікера політичної партії «Australian Sex Party» Роббі Свен, в одному випадку була замішана подружня пара, що поверталася після медового місяця. Прочитавши вимога на пасажирському талоні, вони подумали, що мають повідомити про свої фотографіях в iPhone, де вони зняті в оголеному вигляді.

Від подружньої пари, що стояла в черзі з іншими пасажирами, зажадали показати свої фотографії. Чоловік і дружина були дуже збентежені даною вимогою.

Сьогодні міністр внутрішніх справ Брендан О'Коннор визнає, що слід внести деякі зміни в дані вимоги, він попросив митну та прикордонну служби змінити текст на деклараційний заяві, яку авіапасажири повинні заповнити при в'їзді в Австралію.

«Колишня напис свідчив, що пасажир повинен повідомити про будь наявною у нього поронопродукціі», - сказав пан О'Коннор.

Тепер проблема полягає в тому, що туристи не знають, що по австралійському закону вважається «нелегальної порнографією». Виходить, що те, що в Москві вважається звичайною продукцією, в Сіднеї може виявитися порнографією.

Єдиним безпечним варіантом є не подання митній службі зображення на ноутбуці. У будь-якому випадку знаходження в громадських місцях в голому вигляді все ще вважається нелегальним в Австралії.

Австралійці говорять, що нелегальної порнопродукції вважається порнографія за участю дітей, матеріал із зображенням зоофілії і зображення з явним сексуальним насильством.
21 октября 2010, 11:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт