» Отдых » Новости туризма

У США на Хеловін притулки відмовилися брати чорних котів

    всего 84291 отеля

У США на Хеловін притулки відмовилися брати чорних котів

котячих притулки в США з середини жовтня до 1 листопада призупинили прийом котів з шерстю чорного кольору в зв'язку з святкування Хеллоуїна, повідомляють американські ЗМІ.

Працівники місць тимчасового утримання котів пояснюють таке рішення тим, що під час Хеллоуїна в США з'являється певна кількість людей, що крадуть чорних котів для здійснення сатанинських обрядів. Крім того, в цей період чорні кішки страждають від сплеску забобонних настроїв у звичайних людей. У зв'язку з цим притулки не можуть гарантувати безпеку для тварин, а також не хочуть провокувати сатаністів.

"Замкніть вашу кішку вдома і не відпускайте її від себе. Ви не можете знати, хто з ваших сусідів налаштований негативно проти вашого вихованця", - Times-Georgian цитує слова президента гуманітарного співтовариства графства Дуглас в штаті Джорджія Діани Меммоло.

За словами уповноваженого з прав тварин в графстві Палм-Біч (штат Флорида) Карен Бушан, у США ще залишилися сатаністи, що приносять чорних кішок в жертву на Хеллоуін, пише NBC Miami.

Як повідомлялося, в США комбінезон робочого ВР з малюнком, що імітує плями нафти, став лідером продажів серед костюмів для Хеллоуїна.
19 октября 2010, 23:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт