» Отдых » Новости туризма

Зворотність кримських туристів досягне 90%

    всего 84291 отеля

Зворотність кримських туристів досягне 90%

Завдяки маркетинговим дослідженням, які проводилися в літній період в Криму, стало відомо, що близько 90. 5% туристів, що відвідали курорти півострова, планують повернутися туди на наступний рік, перелається «Новини Криму».

Так, вже майбутньому влітку повернутися на відпочинок в кримські здравниці планують 90,5% відпочивальників, що на 8,8% більше, ніж у 2009 році. Як показали результати проведених досліджень, респонденти дали високу оцінку відпочинку і лікування в Криму, це відзначили більше 71% туристів. Крім того, спостерігається тенденція збільшення туристів з країн ближнього зарубіжжя. Так, частка відпочиваючих з Росії склала 35. 2%, що на 2,8% більше, ніж у 2009 році. У Міністерстві курортів і туризму Криму відзначають, що результати таких досліджень дозволять розробити ефективні заходи щодо підготовки наступного курортного сезону.

Маркетингові дослідження проводились з 1 червня по 31 серпня поточного року Асоціацією курортів Криму спільно з Міністерством курортів і туризму Криму, Головним управлінням статистики в АРК, Таврійським національним університетом ім. В. І. Вернадського, Національною академією природоохоронного та курортного будівництва, Кримським економічним інститутом КНЕУ ім. В. Гетьмана. Всього в рамках маркетингових досліджень було опитано більше 3. 2 тис. респондентів.
18 октября 2010, 11:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт