» Отдых » Новости туризма

Більшість гостей Будви готові знову повернутися сюди на відпочинок

    всего 84291 отеля

Більшість гостей Будви готові знову повернутися сюди на відпочинок

Більшість туристів, які відпочивали цього літа в Будві, залишилися задоволені поїздкою. За даними опитування, проведеного туристичною організацією цього курортного міста, багато гості приїхали сюди вже не в перший раз. Практично всі вони відзначили відбулися в місті позитивні зміни.

Зокрема, туристи високо оцінили зростання якості сервісу і більше, ніж в минулі роки, різноманітність культурно-розважальних заходів.

З початку літа і до 15 вересня на семи пунктах туристичної інформації було опитано 1760 гостей, повідомляє "Все про Чорногорії". Згідно з отриманими результатами, 95% респондентів готові знову повернутися на відпочинок в Будву.

Непогані результати фіксують і місцеві готельєри. Зокрема, з початку року в готелях готельної групи Budvanska rivijera зупинялися понад 60 тисяч туристів, що на 8% перевищує аналогічні показники за 2009 рік.

Найбільше постояльців приїхало з Росії та Сербії, також було чимало гостей з Франції, Польщі та Німеччини. Адміністрація мережі обіцяє, що в наступному сезоні сервіс в готелях Budvanska rivijera буде ще якісніше, при цьому ціни на розміщення не підвищаться.
16 октября 2010, 14:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт