» Отдых » Новости туризма

Мексика пропонує недорогий та якісний медичний туризм

    всего 84291 отеля

Мексика пропонує недорогий та якісний медичний туризм

З січня по вересень 2010 року в Мексиці вже побувало більше 44 тисяч мандрівників, які приїхали з метою поправити зовнішність або здоров'я: це на 25% більше, ніж за аналогічний минулорічний період. За підсумками року країна сподівається прийняти не менше 50 тисяч медичних туристів.

У минулому році Мексика заробила на медичному туризмі понад $ 650 мільйонів, повідомляє РІА "Новости". Тижневе перебування одного іноземного пацієнта приносить у скарбницю Мексики в середньому $ 13 тисяч. При цьому туристу з США чи Канади це обходиться на 50% дешевше, ніж удома. Північні сусіди їдуть до Мексики здебільшого з метою обстеження, проведення стоматологічних або серцево-судинних операцій. Велику популярність має і пластична хірургія.

Нагадаємо, медичний туризм досить розвинений в усьому світі. Лідерами тут є південноамериканські і азіатські держави. Набирає медичний туризм темпи і в нашій країні. Поки потік росіян, що виїжджають за кордон не тільки відпочити, але й підлікуватися, складає близько 15 тисяч осіб на рік (для порівняння: 300 тисяч американців щорічно поєднують відпочинок з лікуванням).

Як правило, громадяни Росії їдуть за кордон, щоб зачати і народити дитину або зробити пластичні операції, а також в складних випадках, за які не беруться наші лікарі. В основному російські туристи покладаються на досвід європейських медиків та воліють клініки Німеччини, Австрії, Італії, Франції, Швейцарії та Ізраїлю.
16 октября 2010, 07:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт