» Отдых » Новости туризма

Копенгаген безкоштовно пригостить різдвяним пивом

    всего 84291 отеля

Копенгаген безкоштовно пригостить різдвяним пивом

У числі обов'язкових ритуалів данського Різдва - різдвяні напої. До свята спеціально вариться особливий сорт пива " Туборг " - Julebryg. У першу п'ятницю листопада (5-е число в цьому році ) працівники пивоварні Carlsberg в ковпаках Санта-Клаусів розвозять по Копенгагену темне і міцне різдвяне пиво на запряжених кіньми возах, прикрашених гірляндами і данськими прапорцями.

У цей день, що отримав назву " день J ", всі бажаючі можуть безкоштовно покуштувати Julebryg в місцевих кафе і барах. У цьому році довгоочікуваний " J " проходить під девізом " Різдво буде веселим та безпечним! "

Іншим традиційним різдвяним напоєм Данії є глогг - пряна суміш з гарячого червоного вина, скандинавської кминної горілки, кориці, гвоздики, родзинок і шматочків мигдалю. На думку Туристичного офісу цієї країни, кращий в столиці глогг готують у барі Hviids Vinstue, де його подають разом із спеціальними різдвяними бубликами.
16 октября 2010, 12:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт